Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Johanna - 21 februari 2009 19:41

Nu har jag precis ätit middag! Jag som brukar äta vid kl 16... hmmm idag blev det 3½ timme senare, det värsta är att jag hoppade över lunchen och åt 2 bullar istället. Dålig matdag alltså. Annars är jag faktisk ganska duktig på att äta lunch nu för tiden. Mats har ju också börjat äta lunch vilket innebär att jag lagar mat 2 gånger per dag, förut värmde jag rester till lunch åt mig.


Årsmötet var över på ca 1 timme och efter det så höll Per Karlberg från Milsta en nästan 3 timmar lång föreläsning om utrustning (sadlar och bett). Verkligen jättebra, men jag vet inte om jag blev så mycket klokare på vad jag ska ha för sadel. Det enda han kunde säga till mig var Köp absolut inte en ropingsadel förens du verkligen är säker på att du klarar av roping! Du vill inte köpa en sadel som du sen inte kan använda pga din nacke! Låna hellre sadel av Tommy tills du är helt säker! Då påpekade han verkligen att jag ska prova vid flera tillfällen och inte nöja mig även om min nacke klarar av det vid ett tillfälle. Han tyckte jag skulle prova vid minst 5 olika tillfällen.


Cowhorse sadel är en sadel som jag blev sugen på... Vi får väl se, det kanske får bli en sån framöver...


/Johanna

Av Johanna - 21 februari 2009 12:12

Idag känner jag mig jätte seg. Vaknade en massa gånger på morgonen men tvingade mig att somna om. Alarmet gick igång vid kl 07.30 det stängde jag snabbt av. Tvingade mig att somna om igen. Vaknade hur många gånger som helst så vid kl 08.55 gick jag upp ur sängen. Känner mig som om jag skulle vara sovande fast jag är vaken. snurrigt!


Åkte en sväng till stallet för att rida, men motivationen var noll idag så det blev bara det vanliga pysslet. Dry feet i hovarna och pälsglans på bogen och bringan för att täcket inte ska skava sen fick han gå ut i hagen igen och han var inte ledsen för det... Min häst har blivit bortskämd med den sadeln som jag hade förut, han tycker inte om när jag sadlar med den bomlösa... jag måste ju dra åt sadeljorden så hårt för att den inte ska snurra runt när jag hoppar upp. När vi väl är iväg på ridtur är det lugnt det är bara spänningsmomentet som han inte tycker om. Men med tanke på hur fint han musklat sig sen jag köpte den så får han stå ut den korta stunden som jag spänner jorden. (haha nu när jag läste igenom så lät det som om jag precis köpt den bomlösa, det har jag inte utan den är 2 år gammal men när jag hade min vanliga westernsadel så red jag inte så mycket i den bomlösa. Nu när westernsadeln är såld så rider jag bara bomlöst igen.)


Nu har makeupen åkt på igen. Samma som igår och jag trivs jättebra med den!=) Brukar nästan aldrig sminka mig när jag ska träffa westernklubben, men idag kände jag att det behövdes i och med att jag känner mig så trött. Ska bli spännande att höra vad Per har att berätta om utrustning!=)

Det blir säkert en uppdatering på det ikväll.


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards