Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Johanna - 20 februari 2009 17:27

Imorse var jag nära att somna om precis som jag gjort i flera dagar nu... Men så kom jag på att det är fredag och att jag har en hel del inplanerat så det var bara att gå upp.... Åkte till stallet och red ut på en härlig skogstur. Idag blev det inget voltjobb utan bara olika träningsmoment på skogsvägar. Det var helt underbart för solen sken och sen små snöade det. Riktigt små flingor som såg ut som glitter som föll när jag tittade mot solen!=)

Detta är inte idag, men så här såg det ut och här red vi!=)


Väl hemma gjorde jag mig iordning för att åka till Vimmerby och registrera in en ny kollega... Hela det här året (jan-feb) har jag tyckt att det är bläää att behöva ställa sig framför spegeln och lägga makeup men idag var det riktigt kul och jag passade på att leta fram färger som jag använde mycket innan vi bytte ut alla ögonskuggor till mineralmakeup. Idag blev det alltså inte mineralmakeup. Registreringen tog ca 1 timme sen åkte jag vidare till en kompis och fikade. Hon hade bakat en jättegod toscakaka... den var fortfarande lite jummen!*gott* Sen satt vi och pratade om allt möjligt. Tills jag kom på men hjälp jag har glömt köpa present till min lillebror som fyller år nästa vecka... Jag har redan bestämt vad jag ska köpa så vi gick till affären som jag vet har det, men självklart var det slutsålt och kommer inte in förens 23 mars. Efter lite funderande bestämde jag att min bror får vänta en månad på sin present!

Sen blev det mathandling och snabbt hem för att laga middag.


Vi bestämde att min kompis ska komma till mig nästa gång. Måste bara baka först men det har jag planerat att göra de närmaste dagarna så det är lugnt!=) Det är skönt att umgås med kompisar ibland... Det är något som jag är otroligt dålig på! Jag är duktig på att ringa vänner men inte besöka...=(


Imorgon är det stallet på fm sen ska jag åka in och hjälpa till att kolla igenom grejer i Mats mormors lägenhet och sedan årsmöte i westernklubben. Per Karlberg från Milsta kommer och pratar utrustning, det ska bli riktigt intressant!=)


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards