Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Johanna - 5 februari 2009 22:11

Jag hade egentligen inte tänkt skriva men.... Jag är så glad! Redan för flera år sen så pratade jag om roping och då sa Esko: Ja men vi kan ju ta hit Tommy och ha clinic här... men sen har det liksom runnit ut i sanden. Esko och A-C har ett medlemsforum och där har det varit rätt lugnt ett tag nu, men sen var det en tjej som skrev lite så jag hängde på och berättade om Faunes och mina mål samt att Faune ska till Tommy. Mitt inlägg drog igång en roping disskution som nu resulterat i att det kommer bli en roping clinic framöver!=) Jag blev ju så glad när jag märkte responsen från personer som jag inte trodde var intresserade, så jag skrev direkt till Tommy (inte bara av den anledningen utan det fick bli den avslutande biten i mejlet)! Så han får väl låtsas bli förvånad när Esko ringer.=P Näe skämt å sido. Känns väldigt skönt att jag inte kommer vara så ensam framöver... en av dom som ska vara med har tränat för Tommy tidigare och hon har även tävlat. Det ska bli så kul!!!!=)


Skulle egentligen åka hem till Vimmerby imorgon men det blir att stanna hemma i Gryt tills på lördag tror jag. Min mage är inte helt okej än och med tanke på att vi bara har ute dass så tror jag  att jag föredrar att stanna hemma hos mamma och pappa som har toalett! Skulle ju egentligen har varit i Norrköping ikväll och lyssnat på ett föredrag: Att leva med insulinpump, men kände inte riktigt för att sitta i en bil i en timme till Norrköping med diarré! Jag är ofta magsjuk och det är ärligt talat bättre än detta... spyhinken kan man ju i alla fall ha med sig! Jaja jag är på bättringsväg och jag har bestämt att jag ska vara helt frisk imorgon bitti när jag vaknar!;)


/Johanna

Av Johanna - 5 februari 2009 09:28

Igår var en riktigt bra dag arbetsmässigt! Sammanlagt träffade jag 7 kvinnor. Först var jag i Norrköping och hade makeup med en tjej i min ålder, när hon var klar kom 3 av hennes kompisar förbi och provade hudvården.


Igår kväll var jag i Valdemarsvik hos en gammal klasskamrat och jobbade. Först tog vi hennes makeup och sen var det mening att 4 kompisar till henne skulle komma och prova hudvården. Men en hade glömt bort och en hade blivit sjuk så efter hennes makeup hade jag hudvård med 2 kvinnor. De blev jätte nöjda och det blev jag med! Hade det inte varit så att jag måste köpa in nya produkter och har en del annat att betala så hade gårdagens försäljning nästan varit Faunes vistelse hos Tommy i maj.=)


Idag känner jag mig hängig så det kommer bli en dag i soffan eller sängen... Min bil ska vara fixad, men de måste starta den och kolla att allt är tätt.*hoppas*


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards