Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Johanna - 18 februari 2009 13:47

Jag hade bestämt att det här skulle bli en bra dag men jag vet inte riktigt... Vaknade även idag med värkande nacke... låg kvar i sängen 1 timme längre än planerat. Framme i stallet ringer jag hem till min svärmor för att fråga om Mats är inne för jag hade precis fått ett samtal från en person som skulle hämta produkter hemma hos mig, men eftersom jag befann mig i stallet fick Mats lämna dom istället... Men min svärmor lät så konstig och anledningen till det var att hon precis fått ett samtal om att ambulanspersonal var hemma hos hennes mamma och de visste inte om hon skulle klara sig... Strax efter kl 10 var hon död.=( Vi får väl vara glad att allt gick så snabbt!


Ikväll är det utbildning i Västervik så jag åker vid 17-tiden. Ska bli riktigt kul för vi ska fördjupa oss i användandet av foundation, mineralpuderfoundation, highlighting penna, concelar mm. Vi ska fördjupa oss i hur man tar bort ärr, jämnar ut hudton, minskar / förstora näsa mm.=)

Känns lite konstigt att åka i och med allt som hänt idag, men mitt liv kan ju inte stanna pga det som hänt. Och jag behöver verkligen den här utbildningen för att jag ska kunna göra ett ännu bättre jobb på mina rådgivningar...


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards