Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Johanna - 16 februari 2009 18:07

Imorse åkte jag till stallet och packade hela bilen full med hästgrejer eftersom att jag inte skulle hinna det på eftermiddagen. Så här i efterhand ångrar jag att jag gjorde det... Hästen gick inte igenom veterinärbesiktningen så köpet gick tillbaka och hästen kom tillbaka till stallet vilket innebar ingen ny stallplats för mig. En hel dags oroande i onödan...

Så nu ikväll har jag varit till stallet och burit in alla hästgrejer igen! Varför ska det alltid ta dubblet så lång tid att stoppa in allt???


Sen gick jag ut i hagen och hade en mys stund med hästarna.=) Passade på att lägga lite extra tid på Danne. Jag har knappt tittat åt honom på flera månader så det tog några minuter innan jag fick komma fram och han gick även iväg några gånger. När jag stod och myste med honom så stod Pyret och bet i mina kläder. Surt för jag kan ju inte säga till henne för råkar man röra en arm lite snabbt så flyger ju Danne i luften och sen är det kört att få komma nära honom igen. Haha när jag stod där med en livrädd häst och en för närgången häst så önskade jag att jag kunde blanda dom! Det kanske kunde bli den perfekta hästen!?


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards