Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Johanna - 10 februari 2009 20:59

Har precis tittat på Bygglov... åhhh vad jag vill att dom ska komma hit! Vi har sagt så många gånger att vi ska anmäla att vi vill att dom ska komma, men det blir aldrig av...

Det avsnittet som var idag kunde varit hemma hos oss! Här har jag fått höra i 4 år att bara ladugården är klar ska vi bygga iordning huset. Mmmm skulle ju vara kul och bra!:) Nu är ju snart ladugården klar så vi får väl se om dom håller det dom säger. Tänk vad härligt att ha dusch å toalett och ett sovrum! Så Mats slipper gå hem till sina föräldrar varje dag och tänk vad härligt att slippa bli osams om hur länge den andra får se på tv på kvällarna. Det är nog mest jag som blir sur angående tvn för Mats somnar oavsett tv är på eller ej.


Men 1 rum och kök utan toalett är faktiskt helt okej. Jag mår mycket bättre nu när vi har vårt eget hus. Det är något helt annat än att vara inneboende som vi var tidigare. Det var okej att bo hos Mats föräldrar men det blir ganska jobbigt i längden, man kan inte bjuda hem vänner, äta den middag man vill ha just den dagen, lyssna på musik så högt man vill osv.


/Johanna

Av Johanna - 10 februari 2009 18:28

Vad gjorde jag innan jag upptäckte Back on Track?! Svaret är: knaprade tabletter!

Jag måste ha gjort något idag som min kropp protesterar emot. Har fått jätte ont i ryggen! Men nu har jag snott pojkvännens Back on Track ryggbälte! Det hjälper faktiskt.=) När jag är stilla värker det inte alls, det värker lite när jag rör mig men inte i närheten av den värk som var innan bältet kom på.=)


Skulle sätta mig och göra lite "telefonjobb" ikväll men känner ingen motivation alls. Har ringt 2 samtal hitills.

Sitter och funderar på  om jag ska ha något speciellt erbjudande för mina kunder på Alla hjärtans dag. Funderar vidare...


Näe nu får jag ta mig i kragen och ringa. Jag vill ju kunna lämna Faune till Tommy, men i den här farten kommer det inte gå....


...

Av Johanna - 10 februari 2009 12:03

Precis hemkommen från en härlig ridtur men jag saknar solen. Faune gick jätte bra men det var tyngre att gå i snön än vad jag tänkt mig så han var svettig när vi kom tillbaka.=( Inte bra när han går ute i kylan. Får tänka på det framöver. Nu hann han visserligen torka innan jag släppte ut honom.


Nu ska jag snart åka till V-by och handla. Det verkar ju som om det ska bli en massa snö de närmaste dagarna så jag passar på att åka nu.

Ovido - Quiz & Flashcards