Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Johanna - 3 februari 2009 19:03

Idag när jag var på väg hem till Gryt höll det på att bli en rejäl krock! Det var inte långt ifrån att min lillebror hade sluppit laga mitt avgassystem imorgon... det hade nog fått bli en ny bil om jag haft otur!


De har byggt om E22an så det har blivit vajerräcke och 100 km/h istället för 90 km/h. I alla fall precis innan vajerräcket börjar så svänger det ut en taxibuss (med skolbarn) framför mig, det var inget problem eftersom det blev 2 filigt och 100 istället för 90, så jag går ut i omkörningsfilen men kommer inte särskilt långt utan både jag och taxibussen får väja för 2 svarta sopsäckar! En i varje fil... taxibussen fick väja mot vägkanten medans jag får ta mig mellan säcken i min fil och vajerräcket! Så långt är det lugnt. Jag har ju fortfarande mycket högre hastighet än taxibussen så jag tänker jag fortsätter väl min påbörjade omkörning eftersom jag ligger i den filen.... Skulle jag inte gjort! En bit längre fram ligger ytterligare en säck! Antagligen var jag precis i taxichaufförens döda vinkel för helt plötsligt så ser jag hur taxibussen börjar blinka vänster! Vänster där är ju jag!!!! Som tur var så ser han mig i sista sekund och lägger gasen i botten medans jag står på bromsen! Däcken skrek!  Allt gick bra men det var j-vligt nära!!! Det saknas dubbar i mina däck! De måste åkt bort när jag bromsade!


/Johanna

Av Johanna - 3 februari 2009 11:30

hihi hade skrivit ett jätte långt inlägg men ångrade mig sen... jag behövde nog helt enkelt bara skriva ner mina tankar och sen var det bra... Förut skrev jag dagbok dagligen bara för att få bort alla jobbiga tankar och sedan få den härliga känslan av att jag gett bort det jobbiga till dagboken. Kanske ska börja med det igen..?


Det är bara att inse att vissa dagar är det bättre att skippa ridningen... idag var en sån dag för mig. Jag var på bra humör när jag kom till stallet men av olika anledningar ändrades mitt humör snabbt. Hihi jag får väl skylla på mitt röda hår!=P

Jag hämtade Faune från hagen och band upp honom. Då var jag fortfarande inställd på att rida men som sagt vissa saker ändrade mitt humör så när hästarna hade fått vatten så släppte jag ut Faune igen och åkte hem.


Jag får leva på den sköna känslan att vi har haft 2 rikigt bra ridturer de senaste dagarna och hoppas på att jag kan fortsätta rida kontinuerligt när jag kommer tillbaka från Gryt på fredag.


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards