Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Johanna - 11 januari 2009 20:13

Jag är en person som älskar att räkna och planera. Jag planerar och planerar. Men så fort något förändras så måste jag ju planera om, därför tar planerandet alldeles för mycket plats i mitt liv!


I mitt jobb får vi läras oss att tänka: Tar det här mig framåt? Om det inte gör det ska man släppa det och göra något som verkligen tar en framåt. Det är så svårt!!!!!

Samma sak att skriva en lista med de 6 viktigaste sakerna att göra. Min lista blir alltid 15-20 saker. 6 saker inte fler!!!!


Jag har en massa lappar liggandes överallt i lådor, skåp, på kylskåpet osv. Men sen kanske jag inte hittar den lappen jag vill ha, så då får jag räkna ut och skriva en ny. Innebär att jag har många lappar med samma uträkning. Tänkte att det skulle bli mycket bättre när jag skaffade datorn, lite bättre har det nog blivit men inte bra!


Jag kan sitta och räkna: om jag har så här många hudvårdsklasser så säljer jag för ungefär så här mycket. Alltså klara jag de här utgifterna om jag jobbar så här mycket. Men istället för att se till att jag får de bokningar som jag behöver, så sitter jag hemma och planerar hur jag ska få dom. Det är inte att gör något som tar mig framåt!

Hur får man en bokning? Jo man kommer på ett namn på en kvinna som förhoppningsvis vill vara värdinna, sen ringer man och frågar. Svårare än så är det inte!

Jag kan komma på 20 namn men sen blir jag feg/lat och orkar inte ringa och då blir det ingen bokning.


Ibland är det verkligen en nackdel att vara vad vi kallar för en C person!

Men jag är väldigt envis så jag ger inte upp. Har jag börjat med något så genomför jag det, men det kan ta onödigt lång tid! Pga en massa omvägar.


Nu sitter jag och planerar mitt liv in i detalj ända fram i maj. Vi är ibörjan på januari!!! Jag vet i princip hur mitt liv ser ut varje vecka ända fram i september. När jag inte vet mår jag dåligt. Just nu är det en hel del saker som jag vill förändra. ex stallplats. Men jag får inte tag på dom där jag skulle vilja ha honom och det stör mig. Det gör att jag kommer ligga och fundera på det i natt istället för att sova.=(

Allt inför Faunes resa till Tommy är inte klart. Ska han åka den 1 eller 3. Det stör mig. Samtidigt som det är lite nyttigt för mig för jag behöver lära mig att ta dagen mer som den kommer.=)


/Johanna


Av Johanna - 11 januari 2009 15:02

Det var som jag tyckte, alldeles för trånga! Där emot så passade en sadel som jag hade hemma bara för att prova den bommen. Den är inte till salu men nu vet jag i alla fall att det finns en roping sadel som passar Faune helt okej, Jag får helt enkelt leta vidare! Sen är det ju hur mycket pengar man har att lägga på en sadel. Det är nog pengar som är det stora problemet. Sadel finns nog men vad kostar den!?

Jaja fortsättning följer!=)


Min pålle fick mycket beröm idag när vi provade sadlar. Hon som hjälpte mig fick hoppa upp och han gick jätte fint! Hon berömde att han är så känslig och uppmärksam.=)


/Johanna

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards