Alla inlägg den 22 april 2009

Av Johanna - 22 april 2009 16:11

Han är bara för go! Imorse när jag kom med bilen så tittade han upp med huvudet och följde mig med blicken hela vägen när jag åkte förbi.

Jag fick ju min order från Börjes igår så jag plockade in lite saker i mitt skåp innan jag gick för att hämta honom. Detta gjorde att han nog ansåg att jag var borta för länge, för när jag kommer ut genom stalldörren så ser jag ett huvud med öronen spetsade framåt som sticker upp bakom berget vid öppningen till hagen. Det såg jättekul ut!=)

Den här bilden är tagen när jag börjar nära mig hagen, så tänk er att bara se berget och Faunes huvud. Ingen av dom andra hästarna syntes. Han såg verkligen jätte nyfiken ut på var jag hade tagit vägen.=)


Han var väldigt nyfiken idag i allmänhet, jag stod böjd och höll på med nåt när han stod uppbunden och sen reser jag mig och slår bakhuvudet rakt i hans mule. Jag hade inte ens märkt att han hade huvudet över mig! Vi blev båda väldigt förvånade och bara stod och tittade på varandra. :D


/Johanna
















Av Johanna - 22 april 2009 12:04

Jobbet igår kväll gick jättebra!:) Lite snurrigt för ena gästen hade sin 2 åriga dotter med sig och jag tycker att det är ganska svårt att koncentrera mig på vad jag ska säga. Men det gjorde absolut ingenting. Jätte gullig liten tjej.:) Var hemma strax efter kl 22 så det var helt okej. Värdinnan vill ha information om att jobba som fristående hudvårdskonsult så jag ska ringa och ha en telefon information i eftermiddag tänkte jag.

Jag tänkte kalla den här veckan för Valstadveckan för jag jobbar bara med en massa tjejer som jag lärde känna där den här veckan. Imorgon kväll är det ett helt gäng där ifrån.:)


Det blev ingen ridning idag för min nacke värker. Trodde den skulle bli bättre men det blir bara sämre och sämre och nu börjar jag må riktigt illa.:(


 /Johanna



Ovido - Quiz & Flashcards