Alla inlägg den 14 april 2009

Av Johanna - 14 april 2009 18:59

Nu är jag nyligen inkommen från en promenad med min kompis David.=) Åhh vad jag har saknat honom!!! Vi umgicks i stort sett dagligen när vi var mindre. När vi blev lite äldre och inte träffades dagligen (gymnasietiden) så ägnade vi kvällarna som vi träffades åt att gå långa promenader, ofta i mörkret. Med honom kan jag prata om allt... även tjejproblem!

Anledningen till att vi inte träffades dagligen under gymnasietiden var att jag gick ju i Gamleby och var bara hemma vissa helger, sen började han gymnasiet året efter mig men han hamnade i Lysekil och var hemma ännu mer sällan än mig. Nu pluggar han i Göteborg till marinbiolog och jag har inte träffat honom sen sommaren -07!!!!! Det är ju nästan 2 år! Nu är han på väg till Nrkpg för att åka till Gbg, så vår promenad och allt vi hade att prata om fick vi ta på 30 minuter. Vi hörs ju på telefon då och då men alldels för sällan. Det går ju visserligen att ändra på, men att prata i telefon är inte samma sak! Det är ju våra kvällspromenader som är så speciella.

Nu har jag ju i alla fall fått träffa honom och jag är jätteglad!=)


/Johanna

Av Johanna - 14 april 2009 15:27

Vi åkte iland igår kväll. Det var en riktigt fin kväll och det blev lite extra båtresa för när vi hade släppt av mamma och lillebror i Fyrudden så åkte pappa, mormor och jag över till vår sommarbåtplats.

Igår gjorde jag inte mycket alls för jag kände mig inte så pigg. Har inte gjort mycket idag heller, lillebror har bytt till sommardäck åt mig.=)


Det var meningen att jag skulle åka till V-by idag men det får bli imorgon fm istället. Har lite som jag måste fixa med innan jag åker. Ikväll ska jag ta mig en tur till gården som jag alltid var på när jag var mindre. Ska hämta glansspray för dom har flera flaskor över så det passade mig perfekt.=)


Väntar på min order från Börjes fortfarande! Täcket skulle komma in för över 2 veckor sedan, men det står fortfarande som inkommande.=( Hoppas det hinner komma innan Faune åker till Tommy. Jag behöver ju flera grejer till det! Det som är surt är att jag nu måste åka hit en vända som inte var planerad. 21 mil är ganska mycket onödiga bensinpengar.=(


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards