Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Johanna - 23 mars 2009 20:34

I eftermiddag så har jag gjort något gott!=) En paj! Jag tyckte att det var för lite rabarber så jag provade att blanda i äpplen och det blev jätte gott!=)

Idag har jag även sprungit fram och tillbaka till datorn ett antal gånger. Satt och chattade på Fb samtidigt som jag lagade middag och även åt middag.=)

Men det är bra, då rör jag ju i af på mig... det har blivit sisådär med motionen sen jag skaffade dator.=(


Inte en enda gång idag har solen tittat fram. Ser man vädret på 4an så är det i af en liten chans att vi får se den imorgon så det hoppas jag på.=)


Har varit uppe en sväng till svärmor och hjälpt henne med datorn och nu är det tvkväll som gäller.


Imorgon kväll har vi möte med Studiefrämjandet i westernklubben. Dom sponsrar oss lite när det gäller allt som är utbildande.=)


/Johanna

Av Johanna - 23 mars 2009 11:11

Tänk vad mycket solen gör.... idag är det ingen sol och jag har inte lust med någonting!=( Tvingade mig att åka till stallet. Där blev det markarbete. Faune tycker att det är BORING men han har inget val. Men det blir så mycket tråkigare och jobbigare när han tycker något är tråkigt... en massa små tjafs oss i mellan.=( Men när han väl jobbar och inte tjafsar så går han jättefint. Jag blir jätte glad när han gör rätt för då gör det inte ont på mig. Min nacke har lite svårt med dom här övningarna, men dom behövs för Faune enligt hon som behandlar honom så det är bara för mig att göra dom. Tydligen så är det meningen att han ska lära sig att gå rätt själv utan att jag ska behöva böja honom och gå bredvid honom, men det verkar långt bort. Han gick några steg rätt idag alldeles själv men det var väldigt få. Men man ska ju glädjas även åt det lilla så jag får väl göra det.=)

Fick även massera honom en del idag. Han var spänd i halsen framför bogbladet. Får kolla med Lina om jag behöver lägga till någon mer stretchövning.


Tog jätte söta kort på Elvira när hon låg och sov i halmen!=) Gulleplutt!!!


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards