Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Johanna - 14 mars 2009 14:16

Haha vilken kväll det var igår! Jag hade så kul!!!! Åkte till Karin vid 15 tiden. Lämnade i stort sett bara in mina väskor och sen gick vi till systemet. Kan i efterhand komma fram till att jag köpte för lite (3 cider och 1 öl)! Sen tog vi det rätt lugnt hemma hos henne. Satt och pratade och sen lagade vi lite mat och sen var det dags att göra oss iordning för att gå. Det var ju fritt att komma mellan kl 15 och 03. Vi kom straxt efter kl 19. Precis lagom till matbeställningen. Vi som redan ätit, men vi beställde varsin pizza i af.

Innan vi gick hade vi bestämt att vi skulle INTE bada så några badkläder kom inte med, vi skulle INTE dricka så mycket och vi skulle INTE stanna så länge...

Tänk er att komma in från kyla till härlig värme och jätte stark klorlukt. Klorlukten i sig var ju inte så trevlig men man blev ju badsugen... Vi kom direkt fram till att vi var felklädda!!! Hmm det känner jag igen från förra festen med karin.;o)

I af det var bara att vika upp byxorna och ta av strumporna så det gick att gå in i "blötan" där alla gick omkring i shorts och bikini. Värmen var enorm så det var bara att ta av sig till linne på en gång. Jeans var inte det bästa alternativet i värmen och fukten.

Men vilket ställe!!! Helt underbart!!! Rakt in var det ett stort rum med bar, stor tv med singstar eller vad det heter, biljardbord och soffor och fåtöljer att bara sitta och "softa" i. Till höger ett stort rum med långbord där jätte många kan sitta och äta. Till höger in från stora rummet var badavdelningen, en ganska stor pool med ett djup på dryga metern och sen en härlig bubbelpool. Bubbelpoolen var jätte varm och det var ganska varmt i den vanliga poolen också. Hur vet jag nu det???? Jo för Karin och jag kom på efter 1½ timme att detta var ju inte kul! Vi vill också bada!!!! Vi hade sån tur att det var några som precis skulle åka och hämta maten som var beställd, så vi fick skjuts fram och tillbaka så vi slapp gå och hämta badkläderna. Vid det här laget var vår dricka nästan slut så det blev även hämtningen av det. Så här förstår ni att 2 av våra INTE redan var bortglömda och det sista INTE alltså att vi inte skulle stanna så länge blev nog också bortglömt för vi var kvar sist av alla!=P

Konstigt nog så kände jag mig inte full en enda gång igår kväll och inte känner jag något idag heller... men det är som vanligt för mig.

När vi kom hem till lägenheten så tittade vi på Rallybrudar. Kul filmen men kanske lite händelse fattig... men ändå värd att se!


Har inte sovit så jätte många timmar men känner mig ändå hyfsat pigg, tröttheten kommer nog imorgon. Karin ska till NöjesPumpen i Södra Vi ikväll så hon lär nog vara riktigt seg imorgon!


/Johanna



Ovido - Quiz & Flashcards