Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Johanna - 5 mars 2009 20:45

hmm mår inte alls bra längre.=( Igentäppt och hostig och min näsa börjar se ut som Rudolf med röda mulen.=P


Egentligen skulle en kompis kommit till mig och fikat imorgon, men jag tror att det är väldigt dumt om hon inte har en stor önskan att bli förkyld. Hon jobbar just nu så vi får väl höras imorgon och se vad hennes svar blir.


Nu är jag anti nässpray! Det har jag visserligen alltid varit, men min näsa var helt ok i fm men lite rinnig och eftersom jag skulle åka handla tog jag Otrivin komp mot "rinnsnuvan". När det slutade verka blev jag ju igentäppt! Det har jag inte varit en enda gång tidigare, inte ens på nätterna! En positiv sak med detta nässpray var att det verkar som om jag tål det.=) Näsan började inte värka som den alltid gör med andra...


Nähe igår gick vi och la oss vid den här tiden och tror faktiskt att det behövs även idag.=) Sova är den rätta medicinen!=)


/Johanna

Av Johanna - 5 mars 2009 15:40

Jag har världens underbaraste jobb! Jag jobbar ju som egen företagare, jag är helt fristående och köper in mina produkter från ett företag. Alla vi som jobbar med dom här produkterna är egna företagare och har egentligen inget med varandra att göra, ändå så ser vi varandra som nära kollegor och vi utbildar oss tillsammans. Peppar varandra mm. Framgångs konceptet är gör andra framgångsrika så blir även du framgångsrik! Om det är någon som kommer på något bra sätt att visa en produkt eller något bra att säga osv så delar vi med oss till varandra trots att vi inte tjänar något på det. Fast på sätt och vis så gör vi ju det... om en kompis kommer på något bra och berättar det för mig så kanske vi båda får bättre försäljning eller vad det nu kan vara, nästa gång kanske det är jag som kommit på något och berättar för henne och då tjänar vi båda på det...

Det som inspirerade mig till det här inlägget är att jag har pratat lite på facebook med en kompis från högstadiet och hennes mamma säljer samma märke som mig och bor Norrköping.

Förut idag när jag kollade min mail hade jag fått ett mail från företaget som jag köper in mina produkter från: Där stod det X har sökt dig men vi lämnar ju aldrig ut namn och telefonnr så här har du hennes mailadress så får du ta kontakt med henne.... Jag förstod direkt att det var min kompis mamma så jag mailade henne så hon fick min mail och mitt nr. Sen åkte jag och handlade. När jag kom tillbaka och kollade min mail så hade jag fått svar. Där i skrev hon bl a vem hon var och att hon hade blivit jätte glad att höra att jag fanns så nära!


Hur vanligt är det att egna företagare skickar mail till en "konkurrent" och berättar att de blev glada att höra att man finns??? Det visar verkligen att vi inte är konkurrenter utan systerkollegor som hjälper och stöttar varandra!=) Som sagt jag har världens bästa jobb!!!=)

Hennes mail gjorde min dag jätte positiv!


/Johanna

Av Johanna - 5 mars 2009 11:51

Idag känner jag mig mycket piggare.=) Näsan rinner och jag hostar lite men jag har varit i stallet och jag har hunnit städa undan lite på tomten.=)

Fotade några snödroppar som tittar fram över snön när jag "städade tomten", bredvid fanns några utan snö.=) Fåglarna kvittrar! Vårkänslor!=)


Vägen till stallet är en plåga! Tjälen har gjort att asfalten har blivit till "fartgupp" och grusvägen består av "fartgupp" och stora hål!!!=( Fasar inför att tjälen är borta för då blir det som att köra i djup modd av snö men det är i själva verket lera och grus så bilen knappt styr.=(


I eftermiddag ska jag ta mig en tur till Vimmerby för att handla lite mat. Måste även till banken och sätta in min kontantkassa i företaget. Usch, är inte så förtjust i att få kontatbetalning... jobbigt att gå till banken för att få inte pengarna på kontont!


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards