Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Johanna - 20 mars 2009 11:30

Idag saknas solen!=( Ser att den försöker ta sig igenom molnen så jag hoppas på att det kan bli sol senare idag.

Nu på morgonen så har jag ridit en timme ute i naturen. Blandat asfalt, grusväg och skog.=) Asfalten är inte så rolig för dom la ny i höstas så det ligger massa småstenar uppe på och även i vägkanterna. Faune visar ingenting men jag är rädd att det ska sätta sig stenar i hovarna. Dom har även gjort hagar på båda sidor av vägen och den är smal så man har ingenstans att ta vägen om det kommer ex en lastbil. Får jag möte med bilen där så är det riktigt trångt, nästan så man får backa för att kunna mötas. Därför rider jag nästan aldrig åt det hållet längre. Lite surt för det är åt det hållet som nästan alla ridvägar finns.

Jag mötte bara en bil där och det är ju lugnt när det är bilar. I bilen satt en som vinkade glatt, det var Malin Faunes fd ägare.=)

I övrigt var det en härlig tur. Han fjantade som vanligt vid dom 2 gårdarna som vi passerade. Han är livrädd för gårdar. Så vi trippar på "tårna" förbi gårdar. Undrar hur många hundratals gånger han har gått förbi dom här gårdarna. Han har ju blivit riden där i 3-4 år! Jaja han är som han är!

Idag flyttar ev shettisarna. Både skönt och tråkigt. Dom är ju väldigt charmiga och mysiga så jag kommer sakna dom!


Idag ska jag bara slappa hemma.=)


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards