Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Johanna - 21 mars 2009 18:20

Det här är något som längtar efter....

Att sitta i soffan och se på havsutsikten med ett glas vin och bara njuta av våren! Så här planerar jag att min påskhelg ska se ut! Jag har en enorm hemlängtan just nu!!!! Jag längtar efter grillat! När det här kortet är taget så är grillen i fullgång och det ska den banne mig vara i påsk också.;o)

Kan tillägga att havsutsikten är bättre nu. Lite träd har försvunnit! Det här kortet är 4 år gammalt.

Mormor kommer på besök i påsk! Alltid trevligt!=)


/Johanna






















Av Johanna - 21 mars 2009 15:08

Innan jag åkte till stallet så åkte jag till Mats föräldrar för att se om tvättmaskinen var ledig. När jag stod och pratade med G så blev jag jätteyr. Vaknade inatt och kände mig lite hängig men sen har jag mått bra. Så jag bestämde mig för att åka hem igen och ev åka till stallet efter middagen istället. Men när jag satt i bilen så kände jag mig mycket bättre så jag åkte till stallet i af.=)

Han var så duktig idag! Vi red på volten och han jobbade jättefint. Idag gick vi mycket i trav. Tidigare har vi ju bara tränat i skritt, men nu känner jag att han är i så pass bra form att vi kan öka träningen lite.=) Sen var det ju så varmt och skönt så jag behövde inte bry mig om han blev svettig. Det blev han, men han hann torka ganska mycket innan jag släppte ut honom i hagen igen.


Under tiden som jag fixade med Faune så fick jag skratta en hel del.=) Barnen åkte omkring med varsin fyrhjuling och L kom på sin cross och efter dom kommer Elvira grymtande i fullfart, vansinnig för att hon inte hann med! Hade tyvärr inte kameran på mig just då, annars hade jag gärna visat er.=) L fick stänga in Elvira i hennes box så hon fick sova, tydligen är det farligt för kultingar att springa för mycket. Jag har aldrig hört det förut men det kanske stämmer...?

Försökte även få ett kort på när Faune och Elvira hälsade på varandra idag, men jag var för seg med att få fram kameran.=(


/Johanna

Av Johanna - 21 mars 2009 11:20

Solen skiner och det är jätte varmt och skönt ute!=) Jag har inte kommit iväg till stallet än men däremot har jag varit ute och kasta lasso.=) Har lagt av mig ganska mycket på dom veckorna som jag gjort uppehåll! Saker som jag tränat bort var där igen.=( Ex 8 på loopen. Känner även i armen att musklerna tycker att det var jobbigt. Jag tränar för lite styrka helt enkelt! Men men det går ju att fixa till.=)

Jag ska snart äta lite och sedan åka till stallet och rida.=) Har kommit på att det är nog dags att fixa fram andra kläder. Termobyxor kommer vara alldeles för varmt!


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards