Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Johanna - 24 maj 2009 22:48

Fy vad svårt det är att packa!!! Det ser verkligen ut som om jag ska flytta till Tommy och Emma!=( Men det verkar ju bli regn på tisdag och det förstörde hela min packning så det fick bli en ryggsäck och en resväska. När jag åker hem kommer det inte alls vara lika fullt! För då har jag ju ätit upp en massa som jag packat ner. En stor nackdel med att ha diabetes... man släpar på en hel del grejer som en frisk människa inte behöver tänka på. Typ halva min packning skulle kunna tas bort om jag inte hade behövt äta titt som tätt, ta prover osv. Men jag börjar bli van.. förstå hur min packning ser ut när jag åker till High Chaparral 5 dagar i juni varje år!:D

Det värsta är att jag är så frusen också så jag tar alltid med lite extra kläder bara för att inte frya, så även denna gång.


Hmm om mindre än sex timmar så måste jag vara uppe och pigg så det kanske är bäst att sova nu....


Jag är så nervös inför dom här dagarna samtidigt som jag verkligen ser fram emot dom!=) Som jag skrev tidigare.. återkommer med rapport när jag är tillbaka om jag inte lånar deras dator någon gång.


/Johanna

Av Johanna - 24 maj 2009 10:18

Då var det söndag och denna långhelg börjar närma sig sitt slut. Det har varit en helt okej helg men jag tyckte bättre om förra helgen. Känns som om jag gjorde mer nytta då och mådde bättre i allmänhet.

Ikväll åker jag till v-by för att åka till Faune imorgon.=) Spännande!


Igår kväll när jag kom upp till mitt rum så hade jag fått ett sms med en ny bokning av hudvårdsrådgivning. Tänk om det alltid var så..=) Det blev en bokning nu på torsdagkväll. Riktigt kul när dom bokar så tätt in på för många gånger så ger jag liksom upp och låtsas som om såna tider inte finns... alltså jag är dålig på att erbjuda tider som är inom en vecka för jag tänker: Nej dom hinner inte få ihop folk till den. Dumt för jag sätter ju krokben för mig själv... (Jag hade alltså skickat ett sms till värdinnan med olika tider som jag hade att erbjuda och denna gång så tog jag med en tid som var mindre än en vecka bort och den valde dom.)


Nästa blogginlägg blir nog på onsdag eller torsdag när jag är tillbaka i V-by.


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards