Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Johanna - 2 maj 2009 15:33

Det blev ingen tur till westernklubben för mig. Min nacke har värkt hela dagen men jag trodde det skulle försvinna men det blev tvärtemot.=( Jaja det var nog veden och att det var ojämt på åkern så det studsade när jag satt i traktorn igår.=( Shit happends!


Vill bara tipsa om ett mysigt kort som jag hittat. Det finns på: www.stuguthyrning.dinstudio.se under bilder Blandat. Det är i af på Anders och Skip (ni kommer förstå vilket jag menar).=)


/Johanna

Av Johanna - 2 maj 2009 11:53

Även idag verkar bli en underbar dag. Har varit en sväng till Faune. Fick sällskap av den äldsta sonen som bor där (10 år) när jag fixade med Faune. Longerade honom och han går nästa helt rent nu.=) Markerar fortfarande i vänster varv men inte närheten av hur det varit.=) På tisdag kommer ju Lina och behandlar honom så efter det hoppas jag att allt går åt rätt håll.=)


Om någon/några timmar ska jag in till westernklubben, det är ju westernridningens dag (WRAS dagen) idag över hela Sverige.

Vi har ju äntligen börjat göra iordning ridbanan!=) Jag vet inte än men man kan ju alltid hoppas på att nästa clinic kommer vara på vår egen bana! Nästa clinic är om två veckor så det kanske är önsketänkande.

Sen idag när vi fixat med ridbanan och hagarna mm så är det grillning där.=) Jag har fixat en pastasallad och ska bara grilla en korv. Orkar inte marinera kött och är för snål för att åka och köpa. Vi grillade ju igår och funderar på att grilla hemma imorgon till middagom det är okej väder.


Imorgon ska jag och M gå ut och gå förhoppningsvis. Jag tänkte gå med Faune så jag frågade om hon ville följa med och gå med hunden och hon sa ja.=)


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards