Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Johanna - 21 maj 2009 21:39

Åhh vad jag älskar att vara här!<3 Idag har vi röjt en hel del. Efter det gick jag och tog en härlig dusch i våran utedusch. Alltså en dusch med väggar och snetak men med ena långsidan öppen uppåt så man kan titta upp i träden och på himlen när man duschar! Riktigt mysigt!=)

Efter det satte sig mamma, mormor och jag vid uteplatsen och pratade, tittade på havet och drack varsitt glas vin.=) Efter det blev det grillning. Lillebror och jag delade på en cider under tiden som vi grillade.=) Efter middagen så gick vi ner till bryggan. Helt underbart!<3 Sol, nästan vindstilla och en helt underbar utsikt över havet/vattnet.=) Jag har legat och krälat på bergen för att få fina bilder på styvmorsvioler med havet bakom. Fick några bilder som jag är riktigt nöjd med!=)


/Johanna

Av Johanna - 21 maj 2009 09:12

Varenda gång jag åker hem så stänger jag av värmen i mitt rum helt och hållet. Jag bor på övervåningen i en bod som är dåligt isolerad. På nedervåningen så är det alltid jätte kallt. Så här års så är det helt okej att gå på golvet men vintertid så går jag ogärna på mitt kalla golv! Som tur är så är jag ju inte här så mycket vintertid längre och i värsta fall så kan jag sova i stora huset i bäddsoffan. Igår så åskade det ju så då stängde jag av mitt element, sen glömde jag starta det så det var inte så mysigt att gå och lägga sig! Som tur är så är det snabbuppvärmt!=)

Det bästa med mitt rum är att det är ett litet gulligt fönster! Ett fönster som är väldigt lätt att täcka för. Jag är väldigt  ljuskänslig men här hemma så sover jag jätte gott bara för att det är lätt att få det svart. Jag har gardiner som jag drar för, 2 skjortor som jag hänger upp, ett skynke och sist ett mörkt badlakan. Det blir kolsvart!=) även dagtid.:D


Idag skiner solen!<3 Det är riktigt skönt ute. Verkar ju som om det ska vara lite sämre väder fredag och lördag så idag ska jag passa på att kasta en massa lasso! På söndag ska det bli bättre igen och även ibörjan på nästa vecka. Det gillar jag för då slipper jag släpa regnkläder till Falköping.=)


/Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards